Naše mobilne kućice

Zašto se isplati kupovati mobilne kuće od Mobil-Homes Kft?

 

1. Zato što konačnu cijenu određuje kupac, nema skrivenih troškova.

2. Naša tvrtka otkupljuje, zamijenjuje, i umjesto Vas prodaje mobilnu kuću.

3. Ako se poručena kuća ipak ne svidi kupcu, nije u obavezi da je preuzme, a mi vršimo povrat cijelokupnog uplaćenog iznosa i depozita.

4. Na skladištu uvijek držimo 20-40 kuća iz kataloga koje se odmah mogu kupiti, po cijenama počevši od 700.000 Ft.

5. Obezbeđenje za zimski period radimo sa tvrtkama koje su za to specijalizirane i kvalificirane, sve to sa garancijom u Vašem interesu.

6. Kod nas možete kupovati svakog dana u tjednu, nakon prethodnog dogovora: subotom, nedeljom, čak i blagdanima.

7. Dobijanje neophodne dozvole za smještanje mobilne kućice obavlja naš službeni stručnjak za izgradnju.

8. Stotine zadovoljnih kupaca, preporuke.

9. O gore navedenim točkama uvjerite se i sami!

 

Jedan dio mobilnih kućica sa naše web stranice, nalaze se u inozemnim skladištima. U kategoriji “Pogledajte naše kuće” nalaze se one mobilne kuće koje se u našem skladištu mogu vidjeti. Posjetite nas, ili na web stranici izaberite Vama najpogodniju mobilnu kućicu! Iz kataloga koji sadrži 20-40 tipova možete odmah birati i mi Vam isporučujemo kuću u roku od 1-2 dana.

 

Što treba znati pri kupnji mobilnih kućica - Finansiranje

Poručivanje mobilne kuće je moguće uplatom 50-70% njene cijene prilikom potpisivanja ugovora. O ovome izdajemo fakturu, a preostali iznos se plaća po prijemu, također uz fakturu. Plaćanje može biti u gotovini ili transakcijom, u valuti ili u forintama. Mobilna kuća ne može služiti kao kolateral, zbog toga se ne može uzeti na kredit.

 

Što treba znati pri kupnji mobilnih kućica – Otkup

Kod nas kupljene mobilne kuće otkupljujemo, odnosno preuzimamo na posredničku prodaju, u slučaju kupnje druge kuće uračunavamo cijenu stare u novu, odnosno zamijenjujemo je.

 

Posrednička prodaja mobilnih kućica
Ovakve kuće bez potrebne naknade smještamo na našim placevima, u slučaju kupnje druge kuće uračunavamo cijenu stare u novu, odnosno otkupljujemo je.  Po zahtjevu je stavljamo u istaknuti oglas na našoj web stranici.

 

U Mađarskoj samo kod nas:  Ako poručena mobilna kuća ne odgovara Vašim očekivanjima, Vi ne morate preuzeti isporučenu kuću, I vraćamo Vam uplaćeni iznos.

 

Savjetovanje

2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 48.
30/556-3595
70/984-1001
30/522-0415
70/334-9644